Eat a meal at Sushi Delicious
Sushi

Warm dishes

Wanneer u naar een sushibar gaat heeft u niet alleen de keuze uit sushi zoals veel mensen denken. Een sushibar heeft u veel meer te bieden dan dat en de vegetariërs en niet-vis eters hebben ook geruime keus uit heerlijke gerechten. Zo vindt u genoeg keuze uit vlees voor de liefhebbers die worden klaargemaakt op de grill plaat, kies voor een lekkere Japanse yaki tori of gebakken biefstukblokjes. Voor de vegetariërs is er genoeg keuze in vegetarische sushi en ook aan warm dishes, zo zijn er groente tempura, dit zijn groentes omhuld door een mengsel waarna ze in de frituur gaan, verder kunnen zijn ook vaak genieten van gewokte groentes in een lekker sausjes. Voor iedere groep mensen is er dus genoeg variatie voor iedereen en hoeven er geen thuisblijvers te zijn.

Typisch Japans

Andere veel bestelde warm dishes is dim sum, dit zijn lekkere vleespasteitjes die gestoomd zijn en een soort pasta-achtige buitenkant hebben. Dim sum is een echt typisch Japans gerecht die in meerdere varianten verkrijgbaar is en altijd lekker is in combinatie met sojasaus.
Veel warm dishes worden gebakken in teriyaki, deze saus heeft een typische oosterse smaak en past goed bij vele vleessoorten maar is ook onmiskenbaar bij een stukje zalm. Als groot gezelschap is het absoluut de moeite waard om een sushibar te bezoeken, want hier heeft iedereen keuze genoeg en kunnen zij allen zelf bepalen wat ze willen eten.
 

Bekijk het assortiment

Assortiment Sushi Delicious Sushi, maki, nigiri sushi, handroll en nog veel meer diverse soorten sushi ontdekt u hier online.
Bekijk het assortiment van Sushi Delicious
Sushi catering op uw feest

Assortiment Sushi Delicious Wilt u sushi serveren op uw feest of partij? Zoek hier een passende sushi catering en boek deze vandaag.
Bekijk het assortiment van Sushi Delicious
Online Sushi bestellen

Assortiment Sushi Delicious Geniet van de luxe om sushi online te bestellen, zo kunt u op elk moment uw favoriete sushi eten.
Bekijk het assortiment van Sushi Delicious
Stuur bericht
Bel mij terug