Eat a meal at Sushi Delicious
Sushi

Vega maki

Sushi Vega Maki zijn rijstrolletjes speciaal voor vegetarische mensen. Deze rolletjes bevatten noriblad met speciale sushi rijst en die gekruid wordt met rijst wijnazijn. Wilt uw iets anders dan het origenele noriblad dan kunt uw ook kiezen voor tofuzakjes, slabladeren, spinaziebladeren of wortelpapier omhulsels. De aanvullende ingrediënten zijn veelal groentensoorten zoals avocado, paprika, wortel, champignon, tuinkers, lenteui, komkommer of gember. U kunt bij het bestellen van de Sushi Vega Maki kiezen uit één of twee van deze ingrediënten. De Sushi Vega Maki geeft een andere wending aan Sushi. Het is het meest gezonde sushi hapje omdat het producten bevat met veel vitaminen en natuurlijke suikers. Er zijn zoals u kunt zien veel variaties mogelijk, die u naar uw eigen smaak kunt aanpassen.
 

Diverse soorten Vega Maki

 
Als vegetariër sushi eten was voorheen iets wat niet veel gedaan werd, maar tegenwoordig zijn er veel mogelijkheden op het gebied van vegetarische sushi oftewel de vega maki. Sushi kan ook gezien worden als een rijstrolletje met origineel altijd rauwe vis erin maar er wordt nu ook rekening gehouden met de vegetariërs onder ons.
 

Veel variatie

 
De rolletjes worden omhuld door noriblad en de rijst die hierin zit is geen normale rijst. De rijst die gebruikt wordt is speciale sushi rijst die klaar gemaakt wordt met rijst wijnazijn en speciale kruiden. Als vervanging van de rauwe vis kunt u als vegetariër creatief te werk gaan, vele
variaties worden nu gedaan met wortel, tuinkers, avocado, paprika, komkommer, gember en lenteui. Vele mensen houden ook niet van de smaak die het noriblad afgeeft, daarom zijn hier ook allerlei variaties op, zo kunnen er slabladeren, spinaziebladeren, tofuzakjes en wortelpapier gebruikt worden om de sushi the omhullen.
 

Gezonde keuze

 
De vega maki kan hier besteld worden met één of twee van de bovengenoemde ingrediënten zodat u sushi kan beleven op een andere manier. Maakt u zich geen zorgen om de kilo's bij het eten van sushi omdat het een uitermate gezond hapje is die veel vitamines bevat met natuurlijke suikers. Wees zelf creatief en maak uw eigen variaties zodat u er zeker van bent dat u een lekkere maaltijd voor u heeft staan.
Bekijk het assortiment

Assortiment Sushi Delicious Sushi, maki, nigiri sushi, handroll en nog veel meer diverse soorten sushi ontdekt u hier online.
Bekijk het assortiment van Sushi Delicious
Sushi catering op uw feest

Assortiment Sushi Delicious Wilt u sushi serveren op uw feest of partij? Zoek hier een passende sushi catering en boek deze vandaag.
Bekijk het assortiment van Sushi Delicious
Online Sushi bestellen

Assortiment Sushi Delicious Geniet van de luxe om sushi online te bestellen, zo kunt u op elk moment uw favoriete sushi eten.
Bekijk het assortiment van Sushi Delicious
Stuur bericht
Bel mij terug