Eat a meal at Sushi Delicious
Sushi

Temaki handroll

Een leuke variant van sushi is de temaki handroll, het is een van de makkelijkst te maken sushi's die er bestaat en het eten ervan is ook een stuk gemakkelijker omdat er geen stokjes bij te pas hoeven te komen. Geen gelummel meer met die stokjes want een temaki handroll eet u gemakkelijk met de hand. Een ander voordeel van de temaki handroll is dat er meer inhoud inzit dan een klein sushi rolletje en de inhoud ervan blijft ook nog eens beter zitten.

Geniet van een temaki handroll

De inhoud van zo'n temaki handroll bevat vaak sla in combinatie met de rauwe vis en sushi rijst, soms zit hier ook nog een lekkere frisse dressing overheen. De inhoud van de temaki handroll wordt omhuld door een groot blad gedroogd zeewier die opgerold is in een punt. De vergelijking die gemaakt wordt met een temaki handroll is vaak met een frietzak, deze zak is ook vaak in een puntvorm.

Gemakkelijk te maken

Het gemak in maken van een temaki handroll ligt bij het grote blad zeewier dat gebruikt wordt en de vorm waarin het gerold wordt. Doordat de rolletjes niet perfect hoeven te zijn is het zo gemaakt. Hier hoeven dan ook geen bamboematjes aan te pas te komen om een perfecte rol te maken. Er zijn vele soorten temaki handrolls te verkrijgen, dus uw favoriet zal er vast en zeker tussen zitten.

Bekijk het assortiment

Assortiment Sushi Delicious Sushi, maki, nigiri sushi, handroll en nog veel meer diverse soorten sushi ontdekt u hier online.
Bekijk het assortiment van Sushi Delicious
Sushi catering op uw feest

Assortiment Sushi Delicious Wilt u sushi serveren op uw feest of partij? Zoek hier een passende sushi catering en boek deze vandaag.
Bekijk het assortiment van Sushi Delicious
Online Sushi bestellen

Assortiment Sushi Delicious Geniet van de luxe om sushi online te bestellen, zo kunt u op elk moment uw favoriete sushi eten.
Bekijk het assortiment van Sushi Delicious
Stuur bericht
Bel mij terug