Eat a meal at Sushi Delicious
Sushi

Sushi Maki

Sushi Maki is in tegenstelling tot de andere sushi hapjes een lekker verfrissend tussendoortje. De letterlijke vertaling van Maki betekent inpakken. Omdat Sushi Maki wordt opgerold worden ze ook vaak 'rolsushi's' genoemd. Het is net als de gewone Sushi een rijstrol in een plak van zeewier. Deze wordt vervolgens ook opgerold met een bamboematje en in stukjes gesneden. Het enige verschil zijn de aanvullende ingrediënten. Enkele voorbeelden zijn; komkommer, tonijn gemarineerd in sesamolie, krab met chili-saus, paprika en geblancheerde wortel. Deze voegen een aparte smaak toe aan de sushi, zodat ieder sushi hapje een exclusieve smaak heeft.

Sushi Maki als vegetarisch lunchgerecht

Doordat deze vorm van sushi lekker verfrissend is, is dit een ideaal lunchgerecht. Sushi is namelijk relatief gezond, mits er natuurlijk verse vis wordt gebruikt. Ook voor vegetariërs is deze vorm van sushi een goede lunch: in plaats van vis worden er dan alleen groenten in de vulling gebruikt. Ook ei doet het goed. U kunt ook creatiever te werk gaan en kiezen voor mango, beetgare pompoen, mini groene asperges en reepjes rettich. Ook cherry tomaatjes en rode biet zijn een healthy toevoeging aan uw vegetarische sushi gerecht. Tip: smeer een heel dun laagje wasabi op het nori vel voordat u de ingrediënten erop legt. Dat geeft een extra intense smaaksensatie.

Bekijk het assortiment

Assortiment Sushi Delicious Sushi, maki, nigiri sushi, handroll en nog veel meer diverse soorten sushi ontdekt u hier online.
Bekijk het assortiment van Sushi Delicious
Sushi catering op uw feest

Assortiment Sushi Delicious Wilt u sushi serveren op uw feest of partij? Zoek hier een passende sushi catering en boek deze vandaag.
Bekijk het assortiment van Sushi Delicious
Online Sushi bestellen

Assortiment Sushi Delicious Geniet van de luxe om sushi online te bestellen, zo kunt u op elk moment uw favoriete sushi eten.
Bekijk het assortiment van Sushi Delicious
Stuur bericht
Bel mij terug