Eat a meal at Sushi Delicious
Sushi

Side orders

Vele sushibars bieden een all you can eat menu aan waaruit keuzes gemaakt kunnen worden, het is redelijk goedkoop waardoor sommige gerechten helaas buiten dit concept vallen. Vaak worden dit de side orders genoemd waarbij een extra vergoeding gevraagd wordt. Deze side orders zijn voornamelijk sushi soorten met een duurdere soort vis of er wordt veel meer vis bij gegeven. Zo kunnen er zalm of tonijn blokjes besteld worden, doordat het een grotere hoeveelheid is wordt er een extra bijdrage voor gevraagd. Ook is de soft shell crab een duurdere variant van krab, deze is vaak verwerkt in een speciale sushirol waarvoor de bijdrage ook wat hoger ligt. Wanneer u deze bij het all you can eat concept besteld is deze bijdrage maar klein en zeker de moeite waard.

Warme side orders

Wanneer u als gast van een sushibar aan side orders denkt, denkt u aan bijgerechten die u naast de sushi ook kunt bestellen. Als gerechtjes die niet onder sushi vallen is er genoeg keuze, hierbij is er genoeg keuze uit vlees en kunt u ook voor iets heel anders gaan zoals inktvis.
Verder zijn er ook veel gerechten die knapperig uit de frituur komen, hierbij kunt u aan de standaard inktvisringen denken maar zijn er ook verschillende tempura verkrijgbaar. Laat u zich verassen door de Japanse keuken en geniet van de sushi en natuurlijk de side orders bij uw sushibar.

Bekijk het assortiment

Assortiment Sushi Delicious Sushi, maki, nigiri sushi, handroll en nog veel meer diverse soorten sushi ontdekt u hier online.
Bekijk het assortiment van Sushi Delicious
Sushi catering op uw feest

Assortiment Sushi Delicious Wilt u sushi serveren op uw feest of partij? Zoek hier een passende sushi catering en boek deze vandaag.
Bekijk het assortiment van Sushi Delicious
Online Sushi bestellen

Assortiment Sushi Delicious Geniet van de luxe om sushi online te bestellen, zo kunt u op elk moment uw favoriete sushi eten.
Bekijk het assortiment van Sushi Delicious
Stuur bericht
Bel mij terug