Eat a meal at Sushi Delicious
Sushi

Sashimi

Ook voor mensen die niet van rijst houden is er een ideale vorm van sushi, namelijk Sashimi. Deze vorm van sushi bestaat uitsluitend uit verse rauwe vis of schelpdieren, zonder dat daar rijst aan toe wordt gevoegd. De sashimi wordt geserveerd als dun gesneden schijfjes. Vaak zijn sushi chefs zeer bedreven in het creatief snijden van sashimi zodat ook deze vorm van sushi een lust voor het oog wordt. Sashimi wordt geserveerd met een smaakmaker. Dit kan bijvoorbeeld Soja saus zijn. Voor de liefhebbers van een beetje pit is er ook de mogelijkheid om sashimi te combineren met wasabi. Verder wordt er vaak een bakje gember bij de vis geserveerd.

Sashimi: rauwe vis

In het woord 'Sashimi' vindt u het woord 'Himi'. Dit betekent rauw, dus de vis die wordt geserveerd is rauw. Sashimi wordt altijd met stokjes gegeten, in tegenstelling tot veel andere soorten sushi die vaak met de hand worden gegeten. Vroeger werd deze rauwe vis eigenlijk voornamelijk als voorgerecht opgediend, maar tegenwoordig is het ook mogelijk om sashimi bij het hoofdgerecht te eten, bijvoorbeeld met wat rijst en misosoep. De ideale drank voor bij dit heerlijke stukje sushi is Japans bier of Sake. Heeft u liever een non-alcoholische versnapering om te drinken tijdens de sushi? Groene thee is dan een prima optie.

Bekijk het assortiment

Assortiment Sushi Delicious Sushi, maki, nigiri sushi, handroll en nog veel meer diverse soorten sushi ontdekt u hier online.
Bekijk het assortiment van Sushi Delicious
Sushi catering op uw feest

Assortiment Sushi Delicious Wilt u sushi serveren op uw feest of partij? Zoek hier een passende sushi catering en boek deze vandaag.
Bekijk het assortiment van Sushi Delicious
Online Sushi bestellen

Assortiment Sushi Delicious Geniet van de luxe om sushi online te bestellen, zo kunt u op elk moment uw favoriete sushi eten.
Bekijk het assortiment van Sushi Delicious
Stuur bericht
Bel mij terug