Eat a meal at Sushi Delicious
Sushi

Insideout

De Inside Out sushi, oftewel Urimaki, wordt ook wel de binnenstebuiten sushirol genoemd. Dit komt doordat de rijst aan de buitenkant wordt geserveerd. Dat klinkt raar, maar men doet het al jaren. In de oorspronkelijke maki worden de ingrediënten én de rijst in een nori vel gewikkeld. Bij het maken van inside out sushi worden de ingrediënten in een nori vel gerold, en vervolgens wordt er een laagje rijst omheen gekneed. De rijst zit dus aan de buitenkant. Mogelijke ingrediënten voor de inside out sushi zijn onder andere krab, zalm tonijn en andere verse vis soorten. Ook groenten zoals komkommer (zonder de zaadlijsten) en avocado doen het goed in een Urimaki.

Extra ingrediënten toevoegen aan de rijst

Bij een Urimaki is het vrij normaal om nog wat extra ingrediënten aan de rijst toe te voegen. Dit zorgt niet alleen voor een extra smaaksensatie, maar het is ook een lust voor het oog. De rijst zelf wordt bijvoorbeeld gemixt met een beetje wasabi. De buitenkant van de rijst wordt dan nog voorzien van een laagje zwarte peper of sesam zaadjes. Bij de California Roll maken ze het zelfs nog iets luxer: de buitenlaag bestaat hier uit kaviaar. Zo ziet u dat er veel verschillende soorten inside out sushi te vinden zijn.

Bekijk het assortiment

Assortiment Sushi Delicious Sushi, maki, nigiri sushi, handroll en nog veel meer diverse soorten sushi ontdekt u hier online.
Bekijk het assortiment van Sushi Delicious
Sushi catering op uw feest

Assortiment Sushi Delicious Wilt u sushi serveren op uw feest of partij? Zoek hier een passende sushi catering en boek deze vandaag.
Bekijk het assortiment van Sushi Delicious
Online Sushi bestellen

Assortiment Sushi Delicious Geniet van de luxe om sushi online te bestellen, zo kunt u op elk moment uw favoriete sushi eten.
Bekijk het assortiment van Sushi Delicious
Stuur bericht
Bel mij terug