Eat a meal at Sushi Delicious
Sushi

Hoe werkt de boodschappenservice van Getir?

Iedereen kent het wel. Je bent net thuis, en je komt er achter dat je nog iets vergeten bent van de supermarkt. Bijvoorbeeld appels, bananen of uien. In alle drukte moet je dan nog weer terug naar de supermarkt. Maar dankzij de boodschappenservice van Getir is dat niet langer nodig. Deze supersnelle boodschappenbezorgdienst brengt al jouw favoriete boodschappen binnen 10 minuten aan huis. Via de App heb je altijd toegang tot duizenden verschillende producten van al jouw favoriete merken. In deze blog lees je alles over deze populaire flitsbezorger in Amsterdam. 

Wat is Getir?

Getir is een nieuwe online supermarkt. Het bedrijf is een aantal jaren geleden begonnen in Turkije, maar is onlangs ook van start gegaan in Amsterdam. De belofte van Getir is simpel: wij bezorgen al jouw favoriete boodschappen binnen 10 minuten aan huis. Of op een andere locatie binnen de ring van Amsterdam. Dit doet het bedrijf met speciale magazijnen rondom de stad en supersnelle koeriers. Getir bezorgt van ‘s morgens vroeg tot ‘s avonds laat. Dus ook na sluitingstijd van de supermarkt. 

Hoe werkt het?

Om te beginnen download je de Getir App. Deze is beschikbaar voor iOS en Android. Vervolgens kies je jouw locatie. Getir bezorgt op dit moment alleen in Amsterdam. De App geeft dan ook direct aan of bezorging mogelijk is en hoe lang dit ongeveer duurt. Zodra je een bezorgadres gekozen hebt kan je beginnen met het leukste onderdeel: boodschappen doen. Getir biedt meer dan 1.000 producten. Deze vind je terug in heldere categorieën zoals snacks, fruit, drankjes, ijs, maaltijden en zuivel. Daarnaast vind je ook andere handige producten in de App zoals shampoo, sokken of iPhone laders.

Is Getir duur?

Nee, Getir is helemaal niet duur. De bezorgkosten zijn standaard €1,80. Het minimum bestelbedrag ligt op €10,00. De prijzen zijn vergelijkbaar met de reguliere supermarkt. Het unieke aan Getir is daarnaast dat ze ontzettend veel interessante aanbiedingen in de App hebben. 

Bezorgt Getir ook bij mij?

Op dit moment bezorgt Getir alleen binnen de ring van Amsterdam. De verwachting is dat het bezorggebied snel wordt uitgebreid naar andere grote steden zoals Rotterdam en Den Haag. Onlangs haalde het bedrijf nog 550 miljoen euro op. Download de App om te kijken of de koeriers ook al bij jou thuisbezorgen. Op basis van jouw huidige locatie krijg je direct te zien of bezorging mogelijk is. Je kunt ook handmatig een adres kiezen. Bijvoorbeeld op kantoor of in een park. 
 
Bekijk het assortiment

Assortiment Sushi Delicious Sushi, maki, nigiri sushi, handroll en nog veel meer diverse soorten sushi ontdekt u hier online.
Bekijk het assortiment van Sushi Delicious
Sushi catering op uw feest

Assortiment Sushi Delicious Wilt u sushi serveren op uw feest of partij? Zoek hier een passende sushi catering en boek deze vandaag.
Bekijk het assortiment van Sushi Delicious
Online Sushi bestellen

Assortiment Sushi Delicious Geniet van de luxe om sushi online te bestellen, zo kunt u op elk moment uw favoriete sushi eten.
Bekijk het assortiment van Sushi Delicious
Stuur bericht
Bel mij terug