Eat a meal at Sushi Delicious
Sushi

Futo maki

Futomaki Sushi zijn de dikkere sushirolletjes net zoals u ze vaak bij de Japanner ziet. De kleefrijst voor de sushi wordt in een plak zeewier( Noriblad) gelegd met verschillende stukjes vis en andere ingrediënten naar keuze. Hierbij zijn vele soorten combinaties mogelijk. Hierbij kunt uw denken aan aanvullingen van vis, groenten,omelet en of combinaties hiervan. De Futomaki Sushirol is bedoeld om meerdere ingredienten te combineren, waardoor de rol groter en dikker wordt. Er zijn twee soorten Sushi Futomaki. Dit is de Sushi Futomaki met twee,drie en zelfs vier ingrediënten. U kunt kiezen uit een groot assortiment producten, waaruit uw de naar uw keuze lekkerste ingrediënten kunt kiezen.

Geniet van futomaki sushi

De Futomaki Sushi wordt daarna opgerold aan de hand van een bamboematje en wordt in stukjes gesneden. Om de sushi er op verschillende manieren uit te laten zien kan de sushi op verschillende manieren worden opgerold. Een bekende vorm van de Futomaki Sushi roll, is de California roll. Deze roll bevat een vulling van komkommer, krab, garnalen of avocado. Begin met de bereiding van sushi niet te vroeg. De rijst zet namelijk uit waardoor het zeewier rondom kan scheuren. Als u overweegt om na de bereiding even te wachten met eten, kunt u de sushi maximaal een half uur in aliminium folie mooi houden. Maar het beste is om de gemaakte Futomaki direct te eten. Voor een goed overzicht van de verschillende recepten, zie ook de pagina om zelf sushi te maken!

utomaki Sushi

 

Futomaki Sushi zijn de dikkere sushirolletjes net zoals je ze vaak bij de Japanner ziet.

De kleefrijst voor de sushi wordt in een plak zeewier( Noriblad) gelegd met verschillende stukjes vis en andere ingrediënten naar keuze. Hierbij zijn vele soorten combinaties mogelijk. Hierbij kunt uw denken aan aanvullingen van vis, groenten,omelet en of combinaties hiervan. De Futomaki Sushirol is bedoeld om meerdere ingredienten te combineren, waardoor de rol groter en dikker wordt. Je hebt twee soorten Sushi Futomaki. Dit is de Sushi Futomaki met twee,drie en zelfs vier ingrediënten. U kunt kiezen uit een groot assortiment producten, waaruit uw de naar uw keuze lekkerste ingrediënten kunt kiezen.

 

De Futomaki Sushi wordt daarna opgerold aan de hand van een bamboematje en wordt in stukjes gesneden. Om de sushi er op verschillende manieren uit te laten zien kan de sushi op verschillende manieren worden opgerold.

Een bekende vorm van de Futomaki Sushi roll, is de California roll. Deze roll bevat een vulling van komkommer, krab, garnalen of avocado.

 

Begin met de bereiding van sushi niet te vroeg. De rijst zet namelijk uit waardoor het zeewier rondom kan scheuren. Als u overweegt om na de bereiding even te wachten met eten, kunt u de sushi maximaal een half uur in aliminium folie mooi houden. Maar het beste is om de gemaakte Futomaki direct te eten.

Voor een goed overzicht van de verschillende recepten, zie ook de pagina om zelf sushi te maken!

 

Bekijk het assortiment

Assortiment Sushi Delicious Sushi, maki, nigiri sushi, handroll en nog veel meer diverse soorten sushi ontdekt u hier online.
Bekijk het assortiment van Sushi Delicious
Sushi catering op uw feest

Assortiment Sushi Delicious Wilt u sushi serveren op uw feest of partij? Zoek hier een passende sushi catering en boek deze vandaag.
Bekijk het assortiment van Sushi Delicious
Online Sushi bestellen

Assortiment Sushi Delicious Geniet van de luxe om sushi online te bestellen, zo kunt u op elk moment uw favoriete sushi eten.
Bekijk het assortiment van Sushi Delicious
Stuur bericht
Bel mij terug